parajumpers jakke til salgs Canada Goose Banff Parka Navy Canada Goose Ontario Parka sort

Cursuri de croitorie

Handmade outfit

Invata cu noi sa iti creezi un outfit handmade superb !

Rochie handmade

Nu gasesti rochia perfecta? Te invatam noi cum sa ti-o creezi singura !

Cursul de croitorie a fost conceput pentru a aduna intr-un singur loc femei care vor sa invete sa isi realizeze singure hainele, mamici care sa confectioneze pentru copii lor hainute si costume pentru petrecerile sau serbarile  din fiecare anotimp.

Acest curs este ideal si pentru cele care deja detin cunostinte teoretice despre arta confectionarii produselor si constructia tiparelor, iar noi le oferim oportunitatea de a deprinde si abilitatile practice de realizare a hainelor si a tiparelor.

Totul se va desfasura sub atentia Mihaelei Manea, care va preda atat tehnici de cusaturi manuale, cat si de cusaturi mecanice, cele din urma fiind aprofundate la masina de cusut.

Pregatirea cursantilor in acest sens va avea loc in cadrul unui atelier de croitorie amenajat special cu masini de cusut si materialele necesare desfasurarii cursului de croitorie in deplinatatea capacitatii de predare, dar si de invatare a cursantilor.

 

 

Iata cateva detalii despre cursul de croitorie, etapele si tehnicile care vor fi parcurse in cadrul acestui curs de initiere in arta confectionarii produselor si constructiei tiparelor:

Pentru inceput, in cadrul acestui curs se vor prezenta instrumentele de baza folosite in croitorie(ac, degetar, masina de cusut, instrumente de taiat, creta de croitorie, instrumente de masurat si alte instrumente).

Acest curs de initiere in arta confectionarii produselor si realizarea tiparelor are ca scop pregatirea cursantului in urmatoarele activitati:

 • Cusaturi
  • Cusaturi ¬†manuale
   • punct inaintea acului, punct in urma acului(cusatura in lant), punct in cruce, semne largi, stafir, pichir, feston.
  • Cusaturi mecanice:
   • acestea se vor invata si realize la masina de cusut si presupune tehnici reale de coasere si prindere (butoniere, fermoar)
   • cusatura mecanica simpla(tighel), cusatura frantuzeasca, zig-zag, refec, cusatura de tivit, cusatura de incheiere, cusaturi decorative si multe altele.

 

 • Constructia tiparelor de baza
  Handmade outfit

  Creaza-ti propriul stil cu ajutorul nostru !

  • adaptarea tiparului de baza pentru modelul dorit
  • incadrarea pe material
  • tehnici de coasere- asamblarea produsului (proba, finalul produsului)

 

Cursul de croitorie este impartit in doua module, iar tariful pentru un modul este de 500 lei.

Un modul cuprinde 8 sedinte, in care sedinta dureaza 4 ore.

Cursul de croitorie se va tine sambata intre orele 9:00 si 14:00, cu pauza intre ore.

Valid XHTML 1.0 Transitional